Sluit zoekbalk
Filmpje: Wie kan ons helpen bij een goede voorbereiding op de toekomst? - Lekker Blijven Wonen
Filmpje: Wie kan ons helpen bij een goede voorbereiding op de toekomst?

Filmpje: ‘Wie kan ons helpen bij een goede voorbereiding op de toekomst?’

‘Wij willen ook graag zo lang mogelijk lekker blijven wonen. Nu gaat alles nog goed. Maar we willen ons goed voorbereiden op de toekomst. Wie zou ons kunnen adviseren?’ Dat was de vraag die wij deze maand kozen om te laten beantwoorden in onze serie video’s met Nini Viëtor.

Al vroeg gaan nadenken over de toekomst is een goed idee. Volgens Nini gebeurt het maar al te vaak dat mensen er te laat aan denken. Op het moment dat er acuut iets moet gebeuren. Voor het antwoord op de vraag van deze maand, gaat Nini op bezoek bij Jan Olijve, ouderenadviseur bij MEE & de Wering.

Ontdek in dit filmpje:

  • Dat een gesprek met een ouderenadviseur gratis is;
  • Dat een ouderenadviseur onafhankelijk advies geeft;
  • Dat u bij een ouderenadviseur terecht kunt met alle vragen die te maken hebben met ouder worden;
  • En dat de ouderenadviseur, als hij of zij het antwoord niet weet, precies weet bij wie u wel moet zijn.

Elke maand een video 

Nini Viëtor heeft een jarenlange ervaring in het geven van trainingen en voorlichting op het gebied van Lekker blijven wonen en was onder meer projectleider van het Belevingscentrum Lekker blijven wonen in Hoorn.

In een serie maandelijkse video’s geeft zij antwoord op eenvoudige en soms ook wat lastiger vragen die te maken hebben met alles wat helpt om zo lang mogelijk op je eigen plek te blijven wonen.

Ook een vraag aan Nini?

Heeft u ook een vraag aan Nini? Stuur een mail naar info@lekkerblijvenwonen.nl en wie weet, wordt uw vraag het onderwerp van de volgende video.