Sluit zoekbalk
Filmpje: ‘Hoe vroeg moet je beginnen met het toekomstproof maken van je huis?’ - Lekker Blijven Wonen
Filmpje: ‘Hoe vroeg moet je beginnen met het toekomstproof maken van je huis?’

Filmpje: ‘Hoe vroeg moet je beginnen met het toekomstproof maken van je huis?’

‘We horen altijd dat je zo vroeg mogelijk moet beginnen met het in orde maken van je huis voor de toekomst. Maar wat is nou eigenlijk vroeg?’ Dat was de vraag die wij deze maand kozen om te laten beantwoorden in onze serie video’s met Nini Viëtor.

In deze aflevering van onze videoreeks, gaat Nini op bezoek bij Inge Vosse die wel heel vroeg begon met het aanpassen van haar huis (Leestip: interview met Inge Vosse). Vanuit haar werk in de volkshuisvesting zag zij dertig jaar geleden al het belang van een comfortabel huis dat klaar is voor de toekomst. Vandaar dat zij al als jong gezin begonnen met de eerste stappen: ‘Ik wilde ook meteen de spruitjeslucht eraf halen,’ vertelt ze in het filmpje. En dat is haar goed gelukt. 

Ontdek in dit filmpje:

  • Dat vroeg beginnen met aanpassen helemaal zo gek nog niet is
  • Dat je al meteen kunt genieten van het comfort
  • Dat het slim is om elke keer een stukje te doen door bij elke verbouwing de toekomstgedachte mee te nemen
  • En dat de kosten, door het in fases te doen, uiteindelijk helemaal niet zo hoog hoeven te zijn

Elke maand een video 

Nini Viëtor heeft een jarenlange ervaring in het geven van trainingen en voorlichting op het gebied van Lekker blijven wonen en was onder meer projectleider van het Belevingscentrum Lekker blijven wonen in Hoorn.

In een serie maandelijkse video’s geeft zij antwoord op eenvoudige en soms ook wat lastiger vragen die te maken hebben met alles wat helpt om zo lang mogelijk op je eigen plek te blijven wonen.

Ook een vraag aan Nini?

Heeft u ook een vraag aan Nini? Stuur een mail naar info@lekkerblijvenwonen.nl en wie weet, wordt uw vraag het onderwerp van de volgende video.