Sluit zoekbalk
Lekker Blijven Wonen
Comfortabel wonen

Comfortabel blijven wonen
in uw eigen woning

Comfortabel wonen is van alle leeftijden. Als u nu comfortabel woont en van plan bent dat tot in lengte van jaren vol te houden, kan het slim zijn om eens met die ogen naar uw woning te kijken. Is uw huis als u tachtig bent geweest nog steeds een comfortabel thuis? Zult u er ook dan nog met hetzelfde comfort wonen? Dat u er tot uw honderdste kan wonen, kan niemand u garanderen, maar u kunt uw huis wel zo goed mogelijk voorbereiden op de toekomst. 

Comfortabel thuis

We bereiken hogere leeftijden en blijven langer jong. Waarschijnlijk wilt ook u zo lang mogelijk voor uzelf blijven zorgen. De overheid kan steeds minder geld uitgeven aan zorgvoorzieningen en aanpassingen in woningen worden minder snel vergoed. Comfortabel wonen tot op hoge leeftijd is daarmee een belangrijke eigen verantwoordelijkheid geworden.

Uw wooncomfort verbeteren kan op veel verschillende manieren. Met diverse praktische maatregelen blijft comfortabel wonen voor iedereen langer mogelijk. Deze website helpt u op weg. 

Kijk ook eens bij de volgende onderwerpen:

Activiteiten kalender Activiteiten kalender - Lekker Blijven Wonen

Activiteiten kalender

Lees verder
Onderzoek naar passende woonvormen senioren Onderzoek naar passende woonvormen senioren - Lekker Blijven Wonen

Onderzoek naar passende woonvormen senioren

Lees verder
Filmpje: “Als ik mijn huis moet aanpassen, kan ik dan gewoon terecht bij de Wmo?” Filmpje: “Als ik mijn huis moet aanpassen, kan ik dan gewoon terecht bij de Wmo?” - Lekker Blijven Wonen

Filmpje: “Als ik mijn huis moet aanpassen, kan ik dan gewoon terecht bij de Wmo?”

Lees verder
Bekijk meer nieuws