Een comfortabel huis voor nu en straks
Stuur de test door naar een bekende
Belevingscentrum Hoorn in opbouw

Belevingscentrum Lekker Blijven Wonen

BELEVINGSCENTRUM LEKKER BLIJVEN WONEN IS GESLOTEN
VANAF 12 JANUARI: WIT LANGER THUIS WONEN

Na twee jaar is het Belevingscentrum Lekker Blijven Wonen aan de Kleine Noord in Hoorn gesloten.

Het project, dat grotendeels bekostigd werd met gemeentegeld en subsidie van de provincie, is geslaagd te noemen. Een groot aantal mensen maakte dankbaar gebruik van de mogelijkheid om hier kennis te nemen van de verschillende mogelijkheden die er zijn om zo lang mogelijk in je eigen huis te kunnen blijven wonen. Het is nu tijd om deze functie over te dragen.

Het Belevingscentrum aan de Kleine Noord is op 30 november 2017 gesloten. De maand december wordt gebruikt voor de verhuizing en vanaf 12 januari 2018 kunnen inwoners van West-Friesland terecht aan de Kerkstraat 9. Het belevingscentrum is dan opnieuw ingericht in de showroom van Wit Mobiliteit, ook in het centrum van Hoorn. Deze leverancier van scootmobielen werkte al samen met het Belevingscentrum. Nu stelt hij zijn showroom beschikbaar om het belevingscentrum opnieuw in te richten. Vera Truijens, één van de voormalige vrijwilligers van het belevingscentrum zal, op freelance basis, de bezoekers van vrijblijvend advies voorzien.

Op 12 januari vanaf 15.00 uur is de officiële opening van ‘Wit Langer Thuis wonen’ in de showroom van Wit Mobiliteit aan de Kerkstraat 9.

De opening is toegankelijk voor iedereen die geïnteresseerd is.


Ontwerp & realisatie door boozd