Sluit zoekbalk
Is jouw huis klaar voor de toekomst? - Lekker Blijven Wonen
Is jouw huis klaar voor de toekomst?

Is jouw huis klaar voor de toekomst?

Doe de test en ontvang een advies op maat

Op onze website vind je ook een handige huistest. Vul de vragen in en je ontdekt snel wat je kunt doen om jouw huis comfortabeler en veiliger te maken. De huistest is zeker niet alleen bedoeld voor mensen die lichamelijke beperkingen ervaren. Ook als je een nog jonge en fitte 55-plusser bent, is het slim de test te doen. Want comfortabel voor straks is immers ook comfortabel voor nu. En een huis waarin alle risico’s zijn verkleind, helpt ongelukken voorkomen. Zodat je zo lang mogelijk jong en fit kunt blijven.

Comfortabel en veilig wonen is voor alle leeftijden. Een inloopdouche, een thermostaatkraan, een hoger geplaatste vaatwasser zodat je niet steeds hoeft te bukken, een lichtspoor om ’s nachts het toilet te vinden… Maar denk bijvoorbeeld ook aan een camera bij de voordeur of een automatische deurontgrendeling. Het zijn gemakken waar iedereen plezier van heeft, onafhankelijk van leeftijd.

Op onze website vind je veel informatie en tips voor kleine en grotere ingrepen die meteen extra gemak geven en er tegelijk voor zorgen dat jouw huis klaar is voor de toekomst.

Advies op maat

Als je de vragen in de test beantwoordt, ontvang je direct een advies op maat! Het invullen van de test duurt ongeveer 10 minuten en desgewenst kun je het advies naderhand per mail ontvangen.