Sluit zoekbalk
Hoe maken we onze keuken klaar voor de toekomst? - Lekker Blijven Wonen
Hoe maken we onze keuken klaar voor de toekomst?

‘We willen graag onze keuken verbouwen, maar daarbij willen we ook alvast rekening houden met de toekomst. Kun jij ons adviseren?’ Dat was de vraag die wij deze maand kozen om te laten beantwoorden in onze serie video’s met Nini Viëtor.

In deze aflevering gaat Nini opnieuw op bezoek bij Inge Vosse die in het vorige filmpje liet zien hoe ze haar huis had aangepast. Nini is in gezelschap van ergotherapeut Susan van Kampen die vanuit haar vakgebied tips geeft voor de keuken.

Susan neemt ons mee in de keuken van Inge en laat zien waarom bepaalde aanpassingen slim en comfortabel zijn. Ook heeft ze enkele handige hulpmiddelen mee voor mensen die minder kracht hebben in hun handen.

Ontdek in dit filmpje:

  • Dat een ergotherapeut deskundig advies geeft, persoonlijk en op maat
  • Dat er verschillende handige hulpmiddelen zijn voor wie minder kracht krijgt in de handen
  • Dat advies van een ergotherapeut (voor maximaal 10 uur) vergoed wordt door de basisverzekering

Elke maand een video 

Nini Viëtor heeft een jarenlange ervaring in het geven van trainingen en voorlichting op het gebied van Lekker blijven wonen en was onder meer projectleider van het Belevingscentrum Lekker blijven wonen in Hoorn.

In een serie maandelijkse video’s geeft zij antwoord op eenvoudige en soms ook wat lastiger vragen die te maken hebben met alles wat helpt om zo lang mogelijk op je eigen plek te blijven wonen.

Ook een vraag aan Nini?

Heeft u ook een vraag aan Nini? Stuur een mail naar info@lekkerblijvenwonen.nl en wie weet, wordt uw vraag het onderwerp van de volgende video.