Sluit zoekbalk
Lekker Blijven Wonen
Verbouwen en renoveren

Verbouwen en renoveren
met oog op de toekomst

Wilt u uw huis aanpassen, verbouwen of renoveren? Maak het dan meteen klaar voor de toekomst. Dan kunt u zo lang mogelijk lekker comfortabel blijven wonen in uw eigen huis. Veel toekomstgerichte maatregelen maken uw huis nu al comfortabeler. Denk bijvoorbeeld aan een inloopdouche, een vaatwasser op hoogte, het aanbrengen van de juiste verlichting of het automatisch openen en sluiten van uw gordijnen. Bekijk de praktische tips en adviezen om uw huis klaar te maken voor de toekomst. Zodat uw huis over twintig jaar nog steeds een comfortabel thuis is.

Verbouwingen

Een huis verbouwen is een hele operatie. Zo’n beslissing neemt u niet zomaar. Comfortabel wonen is vaak de belangrijkste reden om een huis te verbouwen of renoveren.Maar stel dat u nu een jonge vitale vijftiger bent, dan denkt u er bij het verbouwen wellicht niet meteen aan dat u wellicht over twintig of dertig jaar andere eisen stelt.

Wij nodigen u uit eens met andere ogen te kijken naar uw verbouwing of renovatie.
Welke onderdelen van uw huis wilt u verbouwen of renoveren?

De Lekker blijven wonen test

Voor een uitgebreid advies op maat: Doe de test en kijk wat u kunt doen om uw huis zo lang mogelijk comfortabel te houden.

Activiteiten kalender Activiteiten kalender - Lekker Blijven Wonen

Activiteiten kalender

Lees verder
Filmpje: ‘Ik gebruik tijdelijk een rollator maar hoe kom ik nou mijn huis in en uit?” Filmpje: ‘Ik gebruik tijdelijk een rollator maar hoe kom ik nou mijn huis in en uit?” - Lekker Blijven Wonen

Filmpje: ‘Ik gebruik tijdelijk een rollator maar hoe kom ik nou mijn huis in en uit?”

Lees verder
Hoe maken we onze keuken klaar voor de toekomst? Hoe maken we onze keuken klaar voor de toekomst? - Lekker Blijven Wonen

Hoe maken we onze keuken klaar voor de toekomst?

Lees verder
Bekijk meer nieuws