Sluit zoekbalk
Lekker Blijven Wonen
Verbouwen en renoveren

Verbouwen en renoveren
met het oog op de toekomst

Wil je jouw huis aanpassen, verbouwen of renoveren? Maak het dan meteen klaar voor de toekomst. Dan kun je zo lang mogelijk lekker comfortabel blijven wonen in jouw eigen huis. Veel toekomstgerichte maatregelen maken je huis nu al comfortabeler. Denk bijvoorbeeld aan een inloopdouche, een vaatwasser op hoogte, het aanbrengen van de juiste verlichting of het automatisch openen en sluiten van je gordijnen. Bekijk de praktische tips en adviezen om je huis klaar te maken voor de toekomst. Zodat jouw huis over twintig jaar nog steeds een comfortabel thuis is.

Verbouwingen

Een huis verbouwen is een hele operatie. Zo’n beslissing neem je niet zomaar. Comfortabel wonen is vaak de belangrijkste reden om een huis te verbouwen of renoveren. Maar stel dat je nu een jonge vitale vijftiger bent, dan denk je er bij het verbouwen wellicht niet meteen aan dat je wellicht over twintig of dertig jaar andere eisen stelt.

Wij nodigen je uit eens met andere ogen te kijken naar je verbouwing of renovatie.
Welke onderdelen van je huis wil je verbouwen of renoveren?

De Lekker blijven wonen test

Voor een uitgebreid advies op maat: doe de test en kijk wat je kunt doen om jouw huis zo lang mogelijk comfortabel te houden.

Activiteiten kalender Activiteiten kalender - Lekker Blijven Wonen

Activiteiten kalender

Lees verder
Als je de regie in eigen hand wilt nemen Als je de regie in eigen hand wilt nemen - Lekker Blijven Wonen

Als je de regie in eigen hand wilt nemen

Lees verder
Ouderenraad Hoorn organiseert gratis themaochtend Ouderenraad Hoorn organiseert gratis themaochtend - Lekker Blijven Wonen

Ouderenraad Hoorn organiseert gratis themaochtend

Lees verder
Bekijk meer nieuws